leiv vidar

Leiv Vidar AS har siden etableringen i av slakterforretningen i Torvgata 1950 ekspandert og blitt en betydelig bedrift på Ringerike. Leiv Vidar AS ble stiftet av slaktermester Leiv Vidar i 1950. Siden den gang har vi levert mengder av pølser til våre kunder.

Leiv Vidar AS har siden etableringen av slakterforretning i Storgata i 1950 ekspandert og blitt en betydelig bedrift i Ringerike. På begynnelsen av 90 årene fikk man for første gang Leiv Vidar pølser over hele Norge.

Ved oppkjøpet av den svenske familiebedriften Lindvalls Chark AB, er bedriften blitt en av Skandinavias ledende leverandører av varme pølser. Bare ved produksjonsanlegget i Hønefoss ble det produsert ca tre tusen tonn pølser i 2014. Det tilsvarer en sammenhengende pølselenke tre ganger avstanden mellom Lindesnes og Nordkapp. Våre kunder er i dag Narvesen, 7-Eleven, Statoil, COOP, Rema 1000 og Norgesgrupen samt lokalt i ICA.

Fra Sverige leveres produktene til Pressbyrån, 7-Eleven, Shell, Statoil (inkl Danmark) og IKEA sine varehus i Europa.

Leiv Vidar er et verdiorientert selskap som har fokus på kvalitet. Selskapet er i dag sertifisert etter den internasjonale standarden ISO 22000 og ISO 14001. Det samme er mange av våre samarbeidspartnere. Leiv Vidar er også godkjent for økologisk produksjon etter kravene i Debio. Riktig kompetanse er viktig for å opprettholde høyt kvalitetsnivå på det arbeidet som utføres. Ved utløpet av 2014 vil 45 % av medarbeiderne ha relevante fagbrev/svennebrev. Leiv Vidar AS har vært IA bedrift siden 2003.

For å måle produktene mot andre tilbydere/produsenter har Leiv Vidar tradisjoner for å delta i nasjonale og internasjonale fagkonkurranser og ble bl.a. kåret til norgesmester i kategorien for pølser i både 2004, 2006 og 2009.

Våre verdier er nemlig: LIDENSKAP, RAUSHET og Rock and Roll!