Gym2000

GYM2000 AS utvikler og produserer eget vekttreningsutstyr som selges direkte uten fordyrende mellomledd. I tillegg har vi agenturer på kjente merkevarer som Panatta og SportsArt. Vi importerer/forhandler også en rekke andre produkter som: vektskiver, stenger, hantler, gymgulv, og ellers det meste av det en trenger for det komplette treningsrom. Foruten produksjon og salg har vi kvalifisert personell som tar seg av service og vedlikehold.

Forretningsidé

Kopland Mek.Verksted ble etablert 1. Juni 1991(GYM2000 AS siden 1. Januar 2005) av Knut Ole Kopland. Foretningsideen var å utvikle, produsere samt selge profesjonelt vekttreningsutstyr direkte til forbruker. Direktesalg er også i dag en svært viktig målsetning for å kunne være konkuransedyktig på pris i et høykostland som Norge. Siden oppstarten har vi utviklet mer en 60 forskjellige prototyper.

GYM2000 AS benytter førsteklasses råvarer, sammen med teknisk og menneskelig innsikt for å lage treningsutstyr som brukerne foretrekker, og er i dag en av landets ledende leverandører av utstyr til vekt og kondisjonstrening.